Werkwijze

Hoe ga ik te werk:

Aanvraag van een offerte:

Dit begint met een orienterend gesprek waarin mij duidelijk zal worden wat uw wensen zijn. In dit gesprek inventariseer ik wat u wel en niet wil en maak ik globale schetsen van de mogelijke oplossingen van uw wensen. In deze eerste verkenning zal naast de functie (doel) van het meubel of interieur de vorm en vaak ook het materiaal besproken worden. Aangezien ik op de hoogte ben van de beschikbare materialen op de markt en bovendien een creatieve combinatie niet schuw, kan ik een nieuwe benadering voorstellen waaraan u nog niet gedacht had. Het gesprek kan bij mij op de werkplaats plaats vinden maar het is ook mogelijk om bij u thuis of op het werk langs te komen.

Ter voorbereiding op het orienterend gesprek:
Wat moet u doen ter voorbereiding op eerste gesprek, menemen of nadenken over :

  • een schematisch overzicht meebrengen van de betreffende ruimte of een plattegrond of bouwtekening zoveel mogelijk de maten erbij vermelden (hoogte, diepte, breedte)
  • wat is/wordt de funtie van het meubel/interieur en wat en hoeveel wilt u in dit meubel/interieur kunnen opbergen bv. boeken, apparatuur, cd’s, video’s, boxen e.d.
  • wat zijn voor u belangerijke uitgangspunten
  • wat is uw budget, of welk bedrag heeft u zelf in gedachten dat het meubel/intereur zou moeten/mogen kosten. (Dit vraag ik om goed in te kunnen schatten of het te maken meubel/interieur ook daadwerkelijk te realiseren is voor het bedrag of binnen het budget dat u voor ogen heeft.)