Het bedrijf

Mijn naam is Melle Godfried en ik ben in 2003 afgestudeerd aan het Hout en Meubileringsscollege (HMC) als meubelmaker. Sindsdien werk ik als zelfstandig ondernemer.

Ik verricht mijn werkzaamheden in de werkplaats van Top 10 aan de Slimmeweg 2 1066 EV Amsterdam.

De meubels die ik vervaardig worden van duurzame materialen, en hoogwaardige stoffen vervaardigd.
Elk meubelstuk wordt voor u op maat ontworpen en kan met elke soort afwerking gemaakt worden. Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven.

De producten die ik vervaardig lopen uiteen van balies tot vergadermeubilair, van winkelinterieurs en kantoormeubels tot tafels, kasten, keukens, badkamermeubels, slaapkamerkasten, vitrines, toonbanken, boekenkasten, kledingkasten, barren.
Kortom een zeer uitgebreid producten aanbod.

Alle ideeën voor een nieuw te maken meubel of interieur worden met u de klant doorgenomen. Waarna de concepten door mij worden uitgewerkt. Dit tot een evenwichtig geheel met het specifieke eisen en wensen pakket van u. Door al deze specifieke eisen en wensen wordt het meubel of interieur tot iets heel persoonlijks gemaakt. Hierdoor sluit het helemaal aan bij uw wensen.

De ene keer zal ik zelf het ontwerp maken en de andere keer zal het ontwerp gemaakt worden door een binnenhuis-architect.

Ik heb met onder andere de volgende architecten samen gewerkt:

Bureau IFA BV                                www.bureau-ifa.nl
Huberts Crijns Architects              www.hubertcrijns.com
Studio Teus                                      www.studioteus.nl
Studio Thuis                                     www.studio-thuis.nl